αποφραξεις-αδαμιδης

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σας καλωσορίζουμε με χαρά στην ιστοσελίδα μας και σας προσκαλούμε σε μία περιήγηση που θα σας ενημερώσει για την εταιρεία και τις υπηρεσίες μας. Η Αδαμίδης είναι μία σύγχρονη εταιρεία υπηρεσιών κτιρίων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης κτιρίων στους τομείς : αποφράξεις , απολυμάνσεις , υδραυλικές εργασίες , κοινόχρηστα , καυστήρες , πυροσβεστήρες , άντληση υδάτων ,καθαρισμό αντλιοστασίων , εκκενώσεις βόθρων ,διαχειρίσεις ,πετρέλαιο , αυτόνομη θέρμανση – συνεργείο καθαρισμού , κηποτεχνικές εργασίες , κάμερα αποχέτευσης . Μέσα από την πορεία των 32 ετών και πλέον , κατάφερε κάνοντας πάντα σταθερά και ανοδικά βήματα να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο που δίκαια και σήμερα την κατατάσσει ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες του χώρου.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Οι προσπάθειές μας εστιάζονται πάντα στην κάλυψη των αναγκών , των επιθυμιών και των προτιμήσεων των πελατών μας στο βέλτιστο κόστος και την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Στο σύνολο αυτών των προσπαθειών εναρμονίζεται πλήρως με την Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία για οποιοδήποτε θέμα Ποιότητας , Υγιεινής και Ασφάλειας του προσωπικού.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

Η κριτική των συνεργατών και των πελατών μας, αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας , είναι επιθυμητή και ευπρόσδεκτη. Πραγματοποιούμε κάθε είδους βελτίωση για να αποφύγουμε την επανάληψη λαθών και αστοχιών. Αναγνωρίζουμε ότι η ικανοποίηση του πελάτη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μία συνεχή προσπάθεια για βελτίωση

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Η ADAMIDISBROS θεωρεί στρατηγικής σημασίας την ποιότητα. Μόνο αυτή εξασφαλίζει την διατήρηση της πελατείας μας , την προσέλκυση νέων πελατών και την πρωτοπορία μας απέναντι στον ανταγωνισμό.