αποφραξη-αποφραξεις-αποφράξεις-αθηνα

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους με επαγγελματισμό και συνέπεια

Η εταιρία μας με την εμπειρία 30 χρόνων είναι σε θέση να σας δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης με άρτια τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και ταχύτητα. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να πραγματοποιούμε αποφράξεις οποιασδήποτε αποχέτευσης του κτιρίου σας και να σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε φρεάτια και αγωγούς ακάθαρτων ή όμβριων υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε φρεάτια και σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, τουαλέτες. Αποφράξεις σε κάθετες κεντρικές στήλες κουζίνας ή τουαλέτας κτιρίων. Αποφράξεις εναέριων γραμμών κεντρικής αποχέτευσης (οριζόντιες γραμμές). Αποφράξεις κεντρικού φρεατίου και μηχανοσίφωνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην απόφραξη δικτύου απορροής όμβριων υδάτων.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Διαθέτουμε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα και με το έμπειρο, υπεύθυνο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε εκκενώσεις σηπτικών δεξαμενών, στεγανών ή σηπτικών βόθρων, αντλιοστασίων ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγιεινής.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση αποχετεύσεων για να μην υπάρχει συχνά το πρόβλημα της απόφραξης.

Πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζόντιου δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων και σας παρέχουμε εκτός από την απόφραξη, τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης.

Παρέχουμε όλες τις λύσεις που αφορούν στην απόφραξη και τη συντήρηση της αποχέτευσης παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος άμεσα, υπεύθυνα, γρήγορα και οικονομικά.

έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

 

 

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες